Nummerportering orsakade nästan pizzamiddag

Igår tog vi en sväng via Forum Nacka på hemvägen för att äntligen uppgradera våra mobiler och samtidigt byta till billigare abonnemang. Det tog en himla tid...... När vi satte oss i bilen föreslog Staffan att vi skulle stanna till och köpa en pizza på hemvägen. Snällt att tänka på att jag skulle slippa laga mat när blodsockret satt i knävecken! MEN jag stod emot, haha! Sa' att vi har nästanfärdig, nyttig mat i frysen och så blev det! Åhh, vilken karaktär man har ibland!

Jag älskar ju pizza, men förra gången var det faktiskt inte gott. Det vara bara fööör fett. Ska det va', så ska det vara en stenugnsbakad, riktig eller en hembakad med extra lite ost - då är det gott!

Kommentarer
Postat av: Liselotte

Starkt jobbat, Ja, du har verkligen karaktär! Och en sund inställning till det här med mat. Jag fick för övrigt nyss en kommentar om det i min blogg.

2009-01-21 @ 18:53:09
URL: http://godisrattan.blogg.se/
Postat av: Helena

Mums. Stenugnsbakad pizza är så gott!

Bra jobbat:)

Kram

2009-01-22 @ 12:34:47
URL: http://tantensblogg.blogg.se/
Postat av: Tina Persson

Å pizza är gott när den är gooooood. Jag brukar ojja mig och säga kan jag inte få en pizza från Shaloom i Tranås snälla. Men jag tror inte de vill köra ut den till Lule, men det är ju bara 120 mil.



Härligt bloggkollegan. Pizza ger härlig inspiration om den smakar gott.

2009-01-22 @ 16:47:57
URL: http://www.mabra.com
Postat av: Emilia

Javisst, det finns pizza och det finns pizza. Kan rekommendera Pizzeria Vedugnen i Alvik, uppe vid Statoilmacken, fenomenal pizza, lagom extra allt!



Emilia

2009-01-23 @ 13:07:25
URL: http://enemilia.blogg.se/
Postat av: BrianaMORRISON

Ranking of my website is too low at this moment. Hence, I opine that I require good <a href="http://4submission.com">seo services firm</a>. Probably, that will help to resolve my PR complications. Could somebody recommend professional seo packages corporations please?

2012-01-28 @ 07:24:00
URL: http://www.4submission.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0