Matteusskolan 1982

Fick se ett välbekant namn i ett annonsreportage i morgontidningen. En elev från min tid som hushållslärare på Matteusskolan! Jag färdades snabbt som ögat 25 år tillbaka i tiden men insåg plötsligt att jag måtte hålla på och bli gammal. Anna, stod det, är 42 år! Va??? Har jag haft en elev som är 42 år??? Hoppsan.....jaaa, det stämmer faktiskt!

På den tiden var hon 15 och jag var 30 - hon var en strulig tonåring och jag var en gift och vuxen kvinna, tyckte jag själv.

Nu jobbar vi i samma friskvårdsbransch och har säkert en massa kul att prata om, så jag slängde iväg ett mail bara för att se om hon kom ihåg mig. Efter 10 minuter kom ett svar, så nu ska vi ses på en fika nån dag! Det ser jag fram emot!

Kommentarer
Postat av: Helena

Vad roligt att ni har mailat och snart ska träffas!

Jag kan bara inte begripa hur du har haft en elev som är 42:)

Kram

2009-01-19 @ 19:28:30
URL: http://tantensblogg.blogg.se/
Postat av: imse

Ja tiden går, men vi består...eller...???

2009-01-20 @ 08:05:49
URL: http://northlongswamp.blogg.se/
Postat av: DillonChrystal22

People’s life time seems to be very interesting thing and sometime people must choose one stuff at one time, then you have no time to do some else thing. For example, people have to opt for 'tween party time and <a href="http://www.manyessays.com/essays/literature">literature essay</a> composing. In this case, I recommend to look for the reliable good essay writing service to order the essay in.

2012-06-29 @ 18:02:52
URL: http://www.manyessays.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0