Botemedel mot grinighet?

Igår eftermiddag när jag gick till Slussen var det kallt, blött och blåsigt. Sprang in på Konsum och handlade middagsmat och missade naturligtvis tåget. Tog ett extravarv i Konsum utan att köpa något onyttigt, men kassen blev ganska tung ändå...

På tåget var det dragigt och kallt, så mungiporna halkade längre och längre ner. Trött, hungrig och frusen - det är inget bra skick att komma hem i, men jag peppade mig när jag stretade mot vinden från tåget. Tänkte att nu ska jag INTE vara grinig när jag kommer hem, även om det ser ut som f-n och Staffan bara har ägnat dagen åt att åka skridskor och lösa Sudoku.

Gissa hur det kändes att kliva över tröskeln och upptäcka att det var nystädat!!! Allt skräp i hallen var bortblåst, julkartongerna likaså, inte ett dammkorn på golvet -  ja, till och med diskbänken blänkte!!!!!!!!!!!!!!!!!

När vi satt i soffan och tittade på Idrottsgalan, kröp jag nära och kände mig så där lite extragullig som man kan göra ibland. Då påstår karl'n att det är bara för att det är nystädat! Jamen om jag INTE hade varit gullig då - då hade jag väl varit otacksam? Äsch, det var nog bara för att jag var lite frusen, som jag behövde lite extra närhet..;) Hrmpf...

Kommentarer
Postat av: Emilia

När man minst anar det så kan det bli så att man kommer hem till ett nystädat hem - och då blir det extra trevligt förstås, särskilt när det är usch-väder ute! Har precis börjat prenumerera på måbra och kollar in de bloggar som finns, det är alltid roligt att läsa om era eskapader!



Kram

Emilia

2009-01-21 @ 11:49:55
URL: http://enemilia.blogg.se/
Postat av: KirstenMATTHEWS

Nothing is for free in this world. You have to spend a lot of money to get good quality papers. That is also real to find some cheap academic writing service and get know How to write a unique essay.

2012-01-08 @ 10:44:21
URL: http://www.essaysprofessors.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0