Onödig oro

Varför stressar jag alltid upp mig när jag ska plåta mat? Idag har Ulle varit här hemma och vi har gjort jättefina (tyckte vi) bilder till MåBras augustinummer.

Innan det är dags är jag alldeles stirrig och tror att jag har missat något eller att det ska ta för lång tid eller att något ska gå på tok, men sen flyter det på och plötsligt är alla bilder klara.

Imorgon ska jag träffa en ny fotograf och vi ska göra ett annat jobb med en veckomeny, och tro f-n att jag är lika stirrig inför det, trots att jag borde veta att det kommer att bli hur fint som helst...på något sätt...

Sprang iväg till Söderhallarna för en stund sedan, för att köpa gul squash till en bild eftersom det inte fanns på Ica, och så fanns det inte där heller. Det är för tidigt på säsongen, sa dom...jaha, det får väl gå bra med den gröna då, men jag hade ju tänkt att den skulle vara guuuul! Asch ingen ko på isen som di säger...värre saker har skett i världshistorien.

Köpte blommor av en farbror på torget och fick en komplimang för min figur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Tränar du?" sa gubben och vad tänker jag då? Jo, naturligtvis att han måtte se illa. Såna är vi - knäpptanter med taskig självkänsla.. men jag hade i alla fall sinnesnärvaro nog att tacka för vänligheten

Kommentarer
Postat av: imse

Befogad komplimang från gubben, om man ska tro bilderna från senaste numret,,,,o så snygg frisyr!

2008-06-24 @ 18:03:49
URL: http://northlongswamp.blogg.se/
Postat av: imse

Hej igen, har nu skrivit två inlägg i min egen blogg här på sidan men det lyckas inte... har ju gått förr...

2008-06-26 @ 08:34:43
URL: http://northlongswamp.blogg.se/
Postat av: Virgie21KINNEY

Run to <a href="http://www.4writers.net">freelance writers job</a> service as you would like to get more facts referring to this good topic.

2012-06-26 @ 10:00:31
URL: http://www.4writers.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0