En mus, en mus!!!

Gissa om jag höll på att köra av vägen när det dök upp en liten mus på vindrutan. Vi var i Falun, och Staffan hade berättat om att han sett en mus på motorhuven hemma i stan. Tydligen har den lille gynnaren boat in sig i motorrummet och åkt som fripassagerare till Falun. Undrar om den blev kvar eller om den hade tur-och-returbiljett?

Vårt nya husdjur i närbild!


Midsommar tillbringades på havet med alldeles för mycket mat och alldeles för lite motion även om vi promenerade runt på Fjärdlång igår och kikade kulturellt på Thielska villan. Den stora upplevelsen av helgen var ändå alla vackra öar som vi passerade snabbt i blåsten.


Den myckna maten kompenseras nu med raska promenader och supernyttig smalmat! Mest i alla fall....

Kommentarer
Postat av: imse

Jag HATAR råttor och hade jag haft en på min bil så hade jag garanterat släppt ratten och skrikit, vad det nu hade lett till.....

Vacker kobbe!

Nu ska jag ut och trava i regnet.....

2008-06-24 @ 13:19:59
URL: http://northlongswamp.blogg.se/
Postat av: Sessan

Hahaha, jag hade dött om råttan hade suttit på min vindruta!

2008-06-24 @ 15:20:39
Postat av: RiversHallie

That can be absorbing to write the <a href="http://essaysexperts.com">custom written essay</a> but it needs a lot of efforts at any rate. So studenst, which are lack of time, buy <a href="http://essaysexperts.com">custom writing services</a>. In such way, they get A+. Thence what for should you waste your valuable time?

2012-03-14 @ 05:56:38
URL: http://www.essaysexperts.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0