Det var cyberpappans fel

Så stod jag här vid datorn igår kväll och skulle chatta och vad händer? Jo, servern går ner!!!  Just då naturligtvis, när den har funkat hela dagen, är det tyyypiskt, eller? Himmel så frustrerande det är, man blir rent galen! Jag kan bara be om ursäkt till alla er 2000 som hade tänkt babbla med mig i realtid och möttes av detta eländiga "servern kan inte nås för tillfället, var god försök senare"...eller är det abonnenten...?

I alla fall funkade det inte när det skulle funka, men sen gick det bra när tiden var slut. Visst är det oerhört frustrerande när tekniska saker som man inte begriper sig på bara strular? Det är ungefär som bilar - de ska gå och gå helst utan att man behöver tanka dem.

Jag är specialist på att få bensinstopp, eller var kanske jag ska säga. Nu har jag ingen bil och det kanske är tur det. Mina passagerare brukar säga att jag kör som en biltjyv, men det är inte alls sant. Min mamma tycker att det är tryggt och säkert att åka med mig, så det så, och jag har inte fått fortkörningsböter på flera år!!!

Tjillevimsen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0