Jag föll för en pizza

Igår kväll handlade jag sent och dessutom på tom mage som jag brukar säga att man inte ska göra. När jag kom hem låg det en djupfryst pizza i påsen - hur kom den dit?????

Hm, den var ändå ganska OK, men jag hade ju inte glasögon på i butiken. Jag kollade näringsinnehållet och tycket att det stod 370 kcal/portion, men när jag tog på glasögonen hemma var det i halva.....precis som om jag skulle blivit mätt på en halv liten pizza när magen var heeeelt tom! Som förrätt medan ugnen blev varm, knaprade jag på en morot.

Hade tänkt ta en promenad som kompensation, men jag har lite ont i halsen, och jag hade ju inte packat upp sen resan. Visst är man specialist på att hitta på ursäkter ibland. Idag har jag ännu mer ont i halsen - det är nog straffet...grrrr

Och idag ska vi gå och käka julbord hela redaktionen. Jaja, det ska nog gå bra - ska välja ut det godaste och prioritera det, men jag tänker prova allt jag har lust med - i små portioner! Vi får väl se hur det går med ambitionen! Laddar med en sjysst lunch, haha! Visst är den inspirerande?....;)


Kommentarer
Postat av: Stella

fryst pizza smakar blä! haha

ps: tack för kommentaren om mitt föredrag. tåls att tänka på :)

2008-12-09 @ 15:47:52
URL: http://stellapolaris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0