Invigningsminglet är över

Igår hade jag ca 30 personer här hemma på lite bubbel, babbel och mingel. Himlans kul att träffa en massa gamla vänner mixat med nya (och även gamla ex mixat med den nye, som förhoppningsvis inte ska bli något ex), men visst är det typiskt att när man tror att man ska hinna prata med alla, så kommer de flesta nästan samtidigt.

Idag var det lite segt, så Tommy (pojkvännen - nu har vi passerat 4 veckor, så då får han bli namegiven) och jag gjorde det enda vettiga man kan göra en sån här dag - gick en långpromenad med varsitt äpple i fickan. Vi konstaterade att det bästa botemedlet mot det mesta är - just motion. På hemvägen gick vi över Mosebacke torg och där blommade ett körsbärsträd, så att man blev alldeles betagen! Naturligtvis låg kameran hemma...

Nu är det fortfarande 13 grader ute och solen strålar. Vi satt ute på loftgången och stoppade i oss varsin muffin som vi gjort oss förtjänta av och man blev allt lite röd i ansiktet. Nu blir det en stor sallad på alla matrester till middag. Det är kul att laga kylskåpsmat och plocka ihop allt som kan passa bra i smakkombination. Lite bönor, fetaost, kycklinglår..........................................................och lite till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0